Betingelser

Alle, der tilmelder sig WhiteAways julekalender deltager automatisk i konkurrencen om at vinde et vinkøleskab fra Vestfrost.

Hver dag fra den 1. til 24. december åbner vi for et nyt spørgsmål. Ved at svare korrekt på dagens spørgsmål deltager du i konkurrencen om præmier fra Kitchenaid, Witt, Philips, Delonghi m.fl. Hver dag er der én præmie på højkant.

Derudover vil du, hver gang du svarer, optjene lodder til hovedpræmiekonkurrencen. Hvert lod udgør én vinderchance. Du får 2 lodder for korrekte svar og 1 lod for forkerte svar.

Alle deltagere får dagligt en e-mailreminder med direkte link til dagens låge med spørgsmål.

Vi trækker vinderen af vinkøleskabet den 30. december 2019.

Nyhedsbrev
Ved tilmelding til konkurrencen, accepterer du ligeledes at modtage vores nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud. Du kan afmelde dig denne service når som helst via links i de mails, du modtager.

Vilkår for deltagelse i julekalenderen
Du skal angive korrekt e-mailadresse for at deltage i julekalenderen. Du må kun tilmelde dig med én e-mailadresse. Vi forbeholder os retten til at slette deltagere, der ikke overholder disse retningslinjer.

Konkurrencens vindere kontaktes via den oplyste e-mailadresse og publiceres sidenhen på whiteaway.com med for- og efternavn.

Eventuelle præmier leveres direkte til vinderen og kan ikke byttes til kontanter.

Ansatte hos WhiteAway A/S og Juhlsen A/S samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i lodtrækningerne.

Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os på julekalender@whiteaway.dk.